Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Om mig

Jeg hedder Lena er 36 år, og bor sammen med min kæreste og vores 3 børn på næsten 14, 12 og 10 år.

18005_10151587860956197_257540073_nFor ca. 14 år siden blev jeg udlært som frisør. – Min plan dengang var at jeg enten skulle ha´ min egen salon eller også ville jeg gerne videreuddanne mig som make up artist… Desværre fik jeg håndeksem og nikkelallergi. Det gjorde at jeg til sidst måtte opgive, og  jeg uddannede mig i stedet som advokatsekretær, men arbejder nu i et reklamebureau.

Jeg har haft meget svært ved, at slippe frisør faget, og interessere mig også stadig for alt indenfor hår 🙂 Jeg får heldigvis tit lov til, at sætte min datters lange flotte hår. En del af denne blog vil handle om forskellige frisurer og opsætninger , produkter til både hud og hår, tips og tricks, men bloggen handler også om mad og kager.. Specielt kager.. Jeg har en stor passion for at bage kager, og har bagt i over 20 år. (det er ikke altid det flotteste kager jeg bager, men de smager altså godt)….

… Og så vil den også handle om livet som mor til 2 teenagere og en præ teenager 🙂

Kontakt mig på; lena@haarfin.dk

2 Kommentarer

 1. Hej
  Jeg har mest stor interesse læst din blog om skolevægring…og pandekager 😉
  og er meget nysgerrig efter at høre hvordan det går – og især om jeres erfaringer med hypnose.
  Håber meget at høre fra dig.
  Mange hilsner
  Kirsten

  Svar
  • Hej Kirsten,
   Mange tak for din besked. 🙂
   Han fik det rigtig dårligt sidste år efter efterårsferien, og det gik kun ned ad bakke indtil omkring midten af januar – starten af februar. I marts startede han fuldtid i skole igen. Vi har kun gode erfaringer med hypnose. Det var ligesom om det gav et skub i den rigtige retning. Han var afsted 2 gange, og bagefter var han fuldstændig afslappet og glad. Desværre er det begyndt en lille smule igen. Det er dog ikke sådan at han ikke er i skole, men han har det ikke godt når han er deroppe.
   Hans selvværd er nærmest ikke eksisterende i det øjeblik han træder ind af døren til skolen. Det er helt enormt hårdt, og vi snakkede lige om igår at vi vil bestille en tid til hypnoseterapi igen. Derudover er vi ved at kigge på andre skoler. Den skole Lucas går på nu er stor med omkring 700 elever, larm, dårligt indeklima osv. og det er faktisk noget af det der gør ham usikker og utryg deroppe.
   Jeg har tænkt mig at lave et nyt indlæg om alt det her inden længe..
   Med venlig Hilsen

   Lena

   Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

code