Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Vi har de sidste mandage fået suppe til aftensmad. Min ene søn har madkundskab (eller hjemmekundskab som det hed da jeg gik i skole 😀 ), og de laver ret meget suppe. Og det er jo også rigtig lækkert – der findes så mange forskellige slags supper, og vejret har virkelig været til suppe synes jeg.. En suppe behøves jo ikke være den alle kender med mel og kød boller.. Et kæmpe plus er også at det er rigtig nemt at lave.. Det skal jo egentlig bare stå og passe sig selv det meste af tiden.

Nå,men i går var det så Ungarsk Gullaschsuppe der stod på menuen.. Det var nemt og smagte så godt.. Det kan varmt anbefales..

ooog her kommer opskriften:

3 løg
3 fed hvidløg
olivenolie
500 g. oksekød i tern
1 spsk paprika
1 tsk salt
½ l vand
1 oksekøds bouillon terning
2-4 spsk tomatpuré
4 gulerødder

5-6 kartofler
purløg
cremefraiche 18%

Hak løgene fint, pres hvidløgene i hvidløgspresseren. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Varm olie op og brun kødet på alle sider. Tilsæt løg og kartofler og svits det sammen med kødet i et par minutter. Kom paprika og salt i gryderetten og rør det godt sammen. Rør tomatpuré og hvidløg i gryden. Tilsæt vand og bouillon terningen og lad suppen koge under låg i 30 minutter. Skræl gulerødderne og skør dem i 1 cm. tykke skiver, og hæld dem op i suppen. Lad det koge i 5-8 minutter

Skyl purløgene og klip dem af over suppen. Serveres med en klat creme fraiche og flutes.. I denne portion var der nok til os 5 herhjemme

IMG_0817