Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Denne her kage er simpelthen så lækker, at jeg næsten ikke kan beskrive det ordenligt.. Vi fik den til dessert nytårsaften – og den er virkelig perfekt som dessert. Den er nærmest konfekt agtig.. Og så har jeg jo en svaghed for Marabou chokolade.. Den er meget enkel, og kan sagtens laves dagen før..

Marabou kage:

200 g. Marabou mælkechokolade
250 g. smør
250 g. rørsukker
lidt salt
4 æg
100 g. mel

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

Smelt smørret, og hæld den hakkede chokolade oveni.. Tag gryden af varmen og rør indtil chokoladen er smeltet. Hæld det over i en skål sammen med sukkeret og lidt salt. Pisk æggene et efter et. Tilsidst røres melet i. Jeg hælder altid dejen i en springform, men en almindelig form kan også bruges. Kagen bages i ca. 20 min.

Den er stadig blød inde i midten og det er meningen.. Bare lad kagen køle af og stil den herefter i køleskabet.. Server gerne med is…

img_0331