Jeg lavede de lækreste cookies her den anden dag.. Egentlig er det bare denne her opskrift jeg har brugt, og så har jeg tilsat lidt nougat som jeg skar ud i små stykker.. (Jeg brugte ca. 50 g. nougat). Da jeg havde lavet dejen pakkede jeg den ind i bagepapir og puttede det i køleskabet. Jeg brugte 2 ruller center chokolade – i ved dem med karamelfyld. Dem puttede jeg i fryseren samtidig med at dejen kom i køleskabet.. Lad det ligge i et par timer..

Når du skal lave en cookie med fyld skal du bruge en lidt større klump dej en normalt. Flad den lidt ud med fingrene og læg en center i midten.. “Pak” den ind i dejen så den er helt dækket til, og læg den på en bageplade med bagepapir.. Mine var så store at der kun var plads til 4 cookies på en plade.. Bag dem i ovnen i ca. 10-15 min (det kommer lidt an på størrelsen på dine cookies og hvor meget ovnen varmer)

De smager så godt, og fylder godt i maven.. 🙂

img_0356

img_0355