Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg lavede de lækreste cookies her den anden dag.. Egentlig er det bare denne her opskrift jeg har brugt, og så har jeg tilsat lidt nougat som jeg skar ud i små stykker.. (Jeg brugte ca. 50 g. nougat). Da jeg havde lavet dejen pakkede jeg den ind i bagepapir og puttede det i køleskabet. Jeg brugte 2 ruller center chokolade – i ved dem med karamelfyld. Dem puttede jeg i fryseren samtidig med at dejen kom i køleskabet.. Lad det ligge i et par timer..

Når du skal lave en cookie med fyld skal du bruge en lidt større klump dej en normalt. Flad den lidt ud med fingrene og læg en center i midten.. “Pak” den ind i dejen så den er helt dækket til, og læg den på en bageplade med bagepapir.. Mine var så store at der kun var plads til 4 cookies på en plade.. Bag dem i ovnen i ca. 10-15 min (det kommer lidt an på størrelsen på dine cookies og hvor meget ovnen varmer)

De smager så godt, og fylder godt i maven.. 🙂

img_0356

img_0355