Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Ja der findes jo tusindvis af forskellige måder at lave en smoothie på. Jeg laver dem også forskelligt fra gang til gang, men jeg har en som jeg altid laver ens og det er en hindbærsmoothie. Den er simpelthen så enkel og nem…

Jeg bruger:

en håndfuld frosnehindbær
lidt isterninger
lidt akaciehonning
lidt kærnemælk

Jeg har ikke nogle præcise mål – det er bare sådan som jeg lige synes det smager bedst.. Men jeg giver lige hindbærrene et opkog, sier vandet fra og putter dem i blenderen sammen med isterninger, honning og kærnemælk. Blender godt og tadaa så har du en lækker smoothie.

Kærnemælken kan selvfølgelig skiftes ud, med f.eks. neutral yoghurt eller lign…

img_0323

 

Forresten så skrev jeg i et tidligere indlæg at jeg ville begynde at lave madplaner og så dele dem herinde.. Jeg er i gang med at skrive, og skal nok dele opskrifter med jer snarest.. 🙂