Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Som jeg har skrevet tidligere vil jeg begynde med at lave en madplan.. Det har vi været vildt dårlige til det sidste års tid, så nu vil jeg prøve at få det gjort.. Og nu hvor jeg så også har lovet at dele opskrifterne herinde så håber jeg, at jeg kan holde fast i det..

I starten vil det ikke være decideret madplaner jeg ligger op, men forskellige forslag til aftensmad og så kan I evt. blive inspireret..

I dette indlæg er det en opskrift på den bedste kødsauce og garlic knots som er en slags hvidløgsbrød

Kødsauce;

500g oksekød
1 løg
2 dl rødvin
2 ds hakkede tomater
½ dl oliven olie
salt og peber

Start med at brune kødet i en gryde med olivenolien. I mens hakkes løget fint. Når kødet er brunt puttes det finthakket løg i gryden. Lad det simre i 5 minutters tid. Herefter hældes rødvinen i – lad det koge i 1 minut. Tilsidst hældes de hakkede tomater i. Rør godt, og lad det så stå og små simre. Det må rigtig gerne stå i 2-3 timer – ved lav varme.. Hvis du synes kan der puttes en okse bouillon terning i (det er smag og behag). Tilsidst kommes der salt og peber i.

 

Garlic knots

1 omgang pizza dej
5 fed hvidløg
½dl frisk persille
1 dl oliven olie
salt og peber

Pizza dejen finder du opskriften på her opskrift på pizzadej

Jeg lavede bare den portion som jeg har linket til, og så har jeg brugt halvdelen på garlic knots og den anden halvdel på en ostepizza..

Tænd ovnen på 200 grader

Tag pizzadejen og pres den flad med fingrene. Skær nogle strimler som du så slår knude på. Bag dem i ca. 10-12 min. Imens putter du olivenolie, persille og hvidløg i en minihakker.. Kør det godt til hvidløgene er hakket godt og grundigt.. Så snart “knuderne” er færdige hældes de i en skål og hvidløg/persille blandingen hældes over.. Brug to skeer til at fordele olien på knuderne.. Drys med salt og peber og server

Server kødsaucen med spaghetti, garlic knots og lidt grønt..

img_0338img_0343

img_0344

img_0346

img_0349

img_0347