Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Nå, men jeg fik ikke opdateret med aftensmad som jeg havde planlagt.. Den ene dag tog den anden, og jeg fik ikke skrevet ned hvad vi har fået til aftensmad.. Men jeg kan da fortælle, at vi hver fredag får hjemmelavede burgere… Det er faktisk rart – både fordi vi alle elsker det, men også fordi det er nemt. Vi laver en “big mac” dressing, og så er det ellers bare hakkebøffer som kommer på grillen. – Når de er ved at være færdig grillet kommes et stykke smelte ost på så det når at smelte lidt. Steg en pakke bacon – vi har sådan en plade til grillen hvor vi steger baconen på, men ellers er det jo bare på en pande.. Vi bryder os ikke om tomater i vores burgere så det undlader vi, men vi hakker løg og salat som selvfølgelig også kommer i.. Burgerbollerne bliver skåret over og ristet på den plade som baconen blev stegt på.. Det smager simpelthen så godt, også selvom det måske ikke lyder så lækkert med at de skal steges i baconfedt. MEN det er det virkelig.. Og så kommer der lidt ketchup og sød sennep i også.. De smager så godt.. 🙂

Men jeg har også denne nemme opskrift på kylling med honning og sennep.. Den er så nem, og er god til de dage hvor aftensmaden gerne må være lidt nem..

Du skal bruge

1 pk. kylling (du bestemmer selv om det skal være bryst, lår eller begge dele. Jeg brugte en stor pakke kyllingebryst)

En bakke små kartofler
Frisk rosemarin
løg

4 spsk. dijon sennep
2 spsk taffel sennep
3 spsk honning
1spsk æblecider eddike
2 spsk. olivenolie

Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader

skyl og skær kartoflerne så de er ca. den samme størrelse. Hak løget fint, Hæld lidt olie  på en pande og varm kartoflerne op. Efter et par minutter hældes løget i, og lad det simre i 2-5 minutter, og stil det herefter til side. Skær kyllingen i passende størrelse stykker. I en skål blandes de 2 typer sennep, honning, æblecider eddike og olivenolie. Put kylling, kartofler og løg i et ildfast fad, og hæld så senneps blandingen over. Tilsidst drysses der rosemarin over. Put sølvpapir over og stil fadet i ovnen i 15 minutter, fjern herefter sølvpapiret og stil fadet i ovnen igen, og lad det stå i 25-30 minutter. Til kyllingen er gennemstegt. Server med flutes.. 🙂

IMG_0446

 

Her ser det jo ikke ligefrem lækkert ud, men jeg lover at det kommer til at smage godt

IMG_0447

IMG_0448