Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg håber I alle har haft nogle rigtig dejlige juledage, og en fantastisk juleaften. Vi har haft nogle rigtig dejlige dage, men der har dælme været stress på.. Jeg fik feber en lille uge inden juleaften, og noget halshalløj.. Så jeg var bare ikke klar på julegave indkøb og julebagning.. Det var virkelig træls for det er jo noget af det bedste jeg ved.. Jeg elsker jo virkelig julen, men jeg synes der gik for meget stress i det så jeg nåede ikke rigtig at nyde det så meget som jeg plejer.. Jeg nåede heller ikke at få bagt det jeg gerne ville, og få lavet konfekt og sådan nogle ting..Så nu har jeg en masse marcipan liggende, men det bruger jeg jo så bare til kransekage om et par dage 🙂 Jeg nåede at få lavet lidt 1. juledag – jeg lavede bla. brændte mandler se opskriften her, marcipan konfekt – opskriften er her  og de nemmeste hjemmelavede karameller – opskriften er her

Så jeg nåede da at få lavet lidt.. Vi har gjort sådan, at juleaften bliver holdt skiftevis ved mine forældre og ved min mands forældre. I år holdte vi juleaften hos mine svigerforældre, og det var bare så hyggeligt. De har nogle traditioner som mine forældre ikke har, og omvendt. Jeg elsker begge måder at holde jul på.. 1. juledag er vi bare hjemme i vores nattøj og hygger os med de julegaver vi har fået, afslapning, juleslik osv., og 2. juledag kommer hele min familie op til os hvor vi så har det helt store julefrokost bord med hvidkål, medister, frikadeller, sild, laks, rejer osv..

Juleaften var bare så hyggelig og helt perfekt. Lækkert mad (seriøst hvorfor får man ikke and noget oftere), risalamande hvor jeg for første gang nogensinde fik mandlen, dans om juletræ, spændte unger og rigtig gode gaver. Det var helt overvældende.. Men det fedeste var altså ungernes reaktion på deres gaver.. Jeg er jo ved at ha` nogle halvstore børn, og deres ønskesedler er ikke længere så indholdsrige, og nogle af ønskerne er altså i den halvdyre ende.. Specielt Lucas havde svært ved at finde på nogle ønsker.. Det var stort set kun tøj han havde på listen. Men få dage før kom der pludselig en håndfuld ønsker.. Bla. en popcornmaskine.. Og den fik han.. Det er simpelthen en af de fedeste gaver.. Den har været brugt en del gange allerede.. Man kan købe dem i flere prisklasser, men den han ønskede sig er i den lidt dyrere ende – 500kr kostede den, men den er altså virkelig fed. Det er den her

5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627

Den er købt hos coolstuff, og jeg bestilte den sidst på eftermiddagen og dagen efter kom den.. Så jeg har intet at sætte en finger på,og derudover levede den fuldt ud op til mine forventninger.. Jeg har købt flere julegaver på nettet i år, og jeg har været lidt nervøs omkring det. Tænk nu hvis der er en der ikke dukker op, eller det er den forkerte varer.. Altså jeg er simpelthen lidt gammeldags der.. Jeg vil helst ud og købe dem selv.. Men jeg har jo været tvunget til både pga. sygdom og pga. at mange ønsker var fra en webshop.. Men det har faktisk været ganske fint og vellykket at købe de fleste gaver på nettet.. 😀

Popcornmaskinen kan købes her

Her er lige lidt billeder fra julen (de er fra min tlf. der bliver lagt flere op senere)

img_0259img_0267img_0289

Og her er en af mine gaver: Den store amerikanske kogebog.. En ordenlig moppedreng på over 800 sider.. Den glæder jeg mig til at komme i gang med:)

img_02921

 

 

 

Indeholder affiliatelink