Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Hvad giver man manden som ingen ønsker har..? Eller som bare har alt..? Jeg synes det er så svært både til jul og til fødselsdage at finde noget til min bedre halvdel, men i den grad også min far.. De har ikke vildt mange ønsker, og dem de har kan nogle gange godt være lidt svære for mig at finde.. Det er som regel et eller andet fra Bauhaus eller lignende.. Men jeg har fået min mand til at tænke sig godt og grundigt om, og jeg har forsøgt at hjælpe ham lidt på vej ved at komme med nogle forslag.. Vi kom på nogle gode ideer – både til hvad min mand kunne skrive på sin ønskeseddel, men også hvad jeg kunne give min far i gave..

Nu giver jeg lige forslagene videre til jer så I måske kan blive inspireret.. 🙂

1:
Kvalitets barbermaskine fra Panasonic. Der kan være stor forskel på kvaliteten af barbermaskiner. – Sådan er det også med klippemaskiner.. Køber man en billig er det som regel også noget skidt.. Ikke dermed sagt, at den bare skal være så dyr som mulig. Men omkring 1000 kr. +/- vil jeg mene.
panasonic-es-lt31-k-barbermaskine-0

2:

Lækker Eau de Toilette fra Clean. Den dufter så dejligt – jeg er helt vild med duftene fra Clean. Både dem til mænd og kvinder, og den her er virkelig bare så god.
clean-for-men-classic-edt-100-ml-1

3:

Produkter fra Crew. Det er virkelig et kvalitets mærke som jeg elskede at bruge da jeg var frisør
american-crew-boost-powder-10-g-0

4:

Lækker sportstaske/duffelbag i tarpaulin som gør at den er helt vildt slidstærk og vandafvisende. Den findes også i sort
8143_1_grande

5:

Et flot modelskib.. Der findes flere forskellige, og det er en rigtig fin og anderledes gave.
dsc07059_grande

6:

En Aeropress eller tilbehør til en Aeropress hvis han allerede har en. En Aeropress er en hurtig måde at brygge en god kop kaffe.

aeropress_large

7:

En lækker kaffekværn. Der findes så mange forskellige, og i mange forskellige prisklasser.
cmhn-4_1_large

8:

En kaffebrygger fra Chemex. Den er simpelthen så flot og stilren. Vi har den selv herhjemme, og jeg har fået fortalt af folk som ved noget om det at kaffen virkelig smager skønt når det bliver brygget på den her måde (jeg er ikke selv den store kaffedrikker).. Og så er den altså også virkelig flot at stille frem når man får gæster f.eks. Vores bliver brugt rigtig tit.
coffeemaker-classic-eight-01_large

9:

Rigtig flot kedel i kobber fra Hario.. Den er simpelthen så stilfuld og smuk (hvis man kan sige det om en kedel)

vkb-90cp_large

10:

VR box headset med controller.Altså virtual reality briller til smartphones.. Det er simpelthen så sjovt. Mine børn har nogle (i en lidt billigere udgave) – og der er allerede gået mange timers sjov med dem.:)

f9ab73365548a859236826947c43d93b

Det var lige nogle af de ønsker jeg fik lokket ud af min mand (hjalp min mand med at finde 😀 ). Jeg håber de kunne inspirere jer lidt..:)

 

Indeholder affiliate links