…. Ja kært barn har mange navne.. Men min datter skulle på sodavands disko i lørdags, og hun havde en klar ide om hvordan hun skulle se ud.. Både tøj og hår var møje planlagt, og jeg synes det var en rigtig god ide.. Hun blev så fin..

Hun ville gerne have to knolde oppe på hovedet – de hedder også space buns, og der skulle være fletninger med.. Det er helt vildt så nemt det er at lave. Bare sørg for at håret er børstet godt i gennem først, og delt i to.. Så er det nemmest hvis man vender hovedet nedad – også er det bare at  flette. Jeg lavede almindelige franske fletninger denne gang, men jeg tror også at hollandske fletninger ville være super flot. Jeg fik ikke taget så mange billeder da jeg satte det for vi havde ikke meget tid. Men det er faktisk helt lige til. Man fletter bare som normalt, og når du kommer op på topper får du flettet det sidste hår med og sætter en elastik i så det bliver til en høj rottehale. Så gjorde jeg det at jeg først snoede hårtotten og derefter snoede det om elastikken. – Så fæstnede det godt med hårnåle og sluttede af med en god lak.. Det hele tog mellem 5-10 min.