Min søn skulle have kage med i skole idag, og han vil gerne have chokolade cupcakes med frosting. Det var jeg glad for for det er ikke så avanceret. Han kan nemlig godt finde på at komme med nogle vilde ønsker engang i mellem, men det her var sådan lige til at gå til.. For at lave det lidt anderledes end sidst der var en der skulle have kage med, så lavede jeg juletræer af frostingen.. Sidst lavede jeg frostingen tofarvet.

Denne gang orkede jeg simpelthen ikke at skulle lave cupcakes dejen helt fra bunden. Så jeg tog Amo`s chokoladekage blanding.. Og helt ærligt ik å` så smager den Amo chokoladekage simpelthen fantastisk.. (Både dejen og kagen smager skøønt). Nå men på den måde var de cupcakes lynhurtig bagt. Så lavede jeg frosting. det lavede jeg af 500 g. smør – 700/800g flormelis – lidt mælk og lidt grønt frugtfarve. I en sprøjtepose med stjernetyl, også lavede jeg juletræer. Jeg havde sådan nogle sølvkugler fra Dr. Oetker som jeg puttede på, og så rullede jeg noget gult fondant ud hvor jeg stak nogle stjerner ud og satte på toppen.

Jeg ved man også kan købe sådan noget stjerne pynt – vistnok også fra Dr. Oetker, men det havde jeg ikke. Jeg havde til gengæld gul fondant fra da jeg lavede pokemon cupcakes

Mine jule cupcakes kom til at se sådan her ud

94c3d079-62a3-41db-bde7-54fa7f0ef3b9