Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Det er sådan at i mine drenges klasser har de kageordning, og min ældste skal have kage med imorgen.. Det havde jeg glemt alt om.. Så det blev lige i sidste øjeblik at jeg fik bagt dem.. Det blev gjort her til aften hvor jeg skulle have siddet med benene oppe, og ha set Robinson (ja jeg er en af dem der ser det hvert år :D).. Jeg fik dog fulgt med fra sidelinjen – det var jo megaspændende til sidst 😮

Nå men det har været en hektisk dag – min datter havde inviteret 2 veninder hjem til Halloween hygge, og hun havde store forventninger… Og så større end jeg lige havde regnet med. Så jeg fik lidt stress på – men det gik.. Menuen bestod af døde fingre og knogler (hotdogs) og indvolde og orm (kødsovs med farvet spaghetti).Til dessert var der blodig isdessert (belgisk vaffel med vanilje is og jordbærsauce) Så havde jeg bagt nogle fingre (som blev lige lovlig store i det), og jeg havde plyndret Fakta for halloween pynt – det hele var sat ned til -70%

Det gik godt – pigerne hyggede sig osv., men så var det jo jeg kom i tanke om at min søn skulle have kage med i morgen.. Shit altså.. Det var ikke lige det jeg havde allermest lyst til hvis jeg skal være ærlig.

Men jeg lavede chokolade cupcakes. Jeg brugte denne opskrift – den er nem og det gik faktisk hurtigt med at få dem færdige.. Jeg havde købt noget smørcreme fra Dragsbæk. Der stod på bøtten at man skulle piske det i 10 minutter også var det klar til at blive smurt på kagen.. Det er jeg så ikke helt enig i. Jeg tilsatte omkring 200 g. flormelis og en sjat mælk. Men så smagte det tilgengæld supergodt.. Og det havde en fantastisk konsistens.. Perfekt til chokolade cupcakes..

Jeg tilsatte en lille smule blå farve.. Bare så det fik en helt lys blå farve. I sprøjteposen “malede” jeg siderne med lidt blå farve inden jeg fyldte smør cremen på. Det giver en rigtig sjov effekt. Tilsidst dryssede jeg lidt konfetti på de fine cupcakes.  Det er virkelig en nem måde at lave nogle flotte og anderledes cupcakes på.

img_4639