Det er lidt sjovt med de minder man får på Facebook hver dag.. Jeg kan virkelig godt tænke, åh gud har jeg virkelig skrevet det?!
Eller også undre jeg mig over nogle af de ting jeg har delt med andre på Facebook.. Det er de mest uinteressante ting, som ingen udover jeg selv vil finde spændende, haha. Altså jeg mener.. Mon ikke mine venner på fb er pænt ligeglade med, at jeg er syg, mine unger er syge eller at jeg har sovet dårligt??? 😀 Jeg har også været en af dem som har delt en masse musikvideoer gennem tiden.. Og igen hvorfor har jeg tænkt, at andre fandt det spændende hvad jeg hører af musik. Mon det har været sådan at jeg har tænkt at mine facebook venner kunne tænke WAUW en fantastisk musiksmag hun har.. For hvorfor ikke bare høre nummeret – hvad skulle jeg få ud af at dele det.. 😀

Så der er altså nogle gange (mange gange) hvor jeg korser mig over mine opdateringer på facebook… Heldigvis er det som regel noget der ligger flere år tilbage – men stadig.. Der er faktisk nogle gange hvor jeg næsten ikke “tør” læse hvad jeg før har skrevet.. Haha

Men rigtig tit kommer der altså også nogle gode og dejlige minder.. Og det er altid minder med mine børn eller oplevelser med familien – både min egen lille familie med mand og børn, men også den større familie med mine søskende og forældre.

Der kom et minde sidste år som jeg lige har kigget på igen. Det var fra Den Gamle By hvor jeg var afsted med min søster og min mor. – Det var fra 2011, og da jeg så billedet kom jeg bare 5 år tilbage med det samme. Vi var på vores årlige juletur til Den Gamle By, og der havde de sådan en udstilling med nogle store pap “figurer” som forestillede mennesker fra gamle dage. Hovedet på de her mennesker var fjernet, og man skulle så stille sig bagved så ens hoved kom på figurerne (okay en indviklet forklaring – jeg håber i forstår hvad jeg mener). Nå men det var simpelthen så sjovt,og mega plat.. Og jeg kan huske at jeg græd af grin.. 😀 Sådan et minde er dejligt at få. Der er også dukket et andet minde op i dag, og det er 8 år gammelt. Det er et billede af mine børn fra børnehaven.. ÅÅÅRH jeg smeltede da jeg så dem.. Hold nu op hvor er de små og alligevel husker jeg det som var det i går

Prøv lige at se:

img_4698

Her er lidt flere minder…

Lucas har tegnet sig selv som en tiger…. Med tusch… (Det var svært at få af) 😀

img_4705

Marcus som nyfødt

img_4702

Seje Sofie for nogle år siden

img_4704

Og vores dejlige hund, Viola, som er ca. 3 år her. (Hun er 5 nu)

img_4703

Altså sådan nogle minder er dejlige at få på Facebook, men man bliver også lige mindet om hvor hurtigt tiden lige går.. Jeg synes f.eks. at det er helt vildt at vi skal holde konfirmation til maj.. Specielt når jeg kigger på det billede af Marcus som baby..