Ja lige så stille og roligt har jeg taget hul på julekage bagningen.. Jeg har glædet mig for det er da lidt hyggeligt. I dag var vejret gråt og koldt så vi gik i gang med bagningen. Vi bagte fedtebrød. Jeg ved ikke om der er nogen af jer der bager dem? Men jeg kan huske dem fra min barndom hvor min bedste bagte dem (det gør hun stadig). Så de er helt automatisk med på listen når jeg bager. De er helt vildt nemme – altså der skal 4 ingredienser i… Og så smager de virkelig, virkelig godt..

Opskrift på fedtebrød

200 g. smør
100 g. sukker
200g. mel
100 g. kokosmel

Flormelis
varmt vand
en lille smule rom essens

Tænd ovnen på 180 grader

Rør sukker og smør godt sammen. Bland herefter kokos og mel i og ælt det godt i gennem. Del dejen i 3 dele, og rul dem ud til tre pølser. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem flade, og bag dem i ca. 12 min.

Lad dem køle lidt af og smør glasur og drys evt. med krymmel. Skær dem ud i passende størrelser mens de stadig er lune..

img_4659

img_4661

img_4666

img_4665