Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg har egentlig købt ind til en helt traditionel adventskrans med lange hvide lys, mos, gran osv.. Men så så jeg min søsters adventskrans som er lavet af lakridskonfekt, og så blev jeg lige lidt inspireret til at gøre det samme.. Og så ved jeg ikke lige hvad der gik af mig, for så fik jeg en ide til en tredje adventskrans.. Jeg har en ide i hovedet om hvordan den skal ende med at se ud – så må vi se om det lykkes.. 😀 Den skal have hvide lys som sættes fast på en halmkrans som så skal dækkes af sukkerknalder. Så den kommer til at ligne noget der har fået frost. På en flot måde.. For at bryde det hvide lidt har jeg købt nogle flotte røde bær (som er kunstige), og måske binder jeg et tyndt julerødt bånd om lysene.. Så der skal ikke en helt masse på den, men bare være enkel… Også helt anderledes end noget jeg har lavet før..

Den traditionelle adventskrans som jeg jo også skal lave, laver jeg først lige inden 1. søndag i advent. Som jeg skrev skal der blandt andet mos og gran på, og hvis jeg laver den nu er den knastør inden vi når frem til advent..

Nå, men jeg er godt i gang med slik og sukker adventskransene. Jeg løb tør for lakridskonfekt i aftes, og det var lidt ærgerligt for jeg mangler dælme ikke meget. Men jeg gik i gang med sukker adventskransen, og der løb jeg så tør for lim til limpistolen.

Kort fortalt så satte jeg spyd i bunden af lysene så de kan fæstnes på halmkransen. Herefter limede jeg slik eller sukker fast med en limpistol. Det er vigtigt at både lakridskonfekt og sukkerknalder bliver sat lidt “rodet” fast. Det er lidt tidskrævende, og der bliver brugt utrolig meget lakridskonfekt, sukker og lim.. Men det er helt vildt hyggeligt at sidde og lave.. Jeg sad og så jule (b-) film på Tv3 Puls samtidig med.

img_4684

img_4683

img_4686

 

Næsten færdig… Nu mangler jeg lige at få dækket det sidste af halmkransen, og så få fjernet alle de tråde som limpistolen laver.. Jeg skal nok vise billeder af den når den er helt færdig

Sådan her sætter jeg spyddene. Der er som regel nogen med i pakken med lys. Nogle gange er de allerede sat fast, det var de her ikke så jeg holdte spyddet ind over et tændt stearinlys (jeg havde sat spyddet fast i sådan en have/gren saks så jeg ikke brændte mine fingrer). Når spyddet er blevet varmt sættes det i bunden af lyset.

Så langt så godt.. Jeg løb tør for lim, men man kan da få en lille ide om hvad det er jeg vil.. Kan man ikke? 🙂