Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg lavede et indlæg tidligere hvor jeg fortalte om at jeg var ved at lave to adventskranse som er lidt anderledes end den traditionelle adventskrans med gran og sløjfer.. Den ene jeg lavede var med lakridskonfekt og den anden var med sukkerknalder..

Egentlig er det noget af det letteste og lave sådan nogle adventskranse. – Jeg købte halmkranse, lys, lakridskonfekt og sukkerknalder og så limede jeg det ellers bare fast med en limpistol.. Det eneste der er med det, er at det er tidskrævende.

Jeg brugte hvide lys til begge adventskranse, og til den med sukkerknalderne købte jeg nogle røde bær (kunstige) som jeg satte i for at bryde det hvide lidt.. Man kunne også bruge naturmaterialer som grene og kogler..

Men det gik bare derudaf.. Til adventskransen med sukkerknalder brugte jeg to-tre pakker, men jeg limede også rigtig mange på.. Det er vigtigt at man ikke sætter dem fast i rækker så det nærmest kommer til at ligne en iglo – de må rigtig gerne limes på sådan lidt tilfældigt. Jeg limede også nogle sukkerknalder ovenpå hinanden..

Ved adventskransen med lakridskonfekt kom det lidt bag på mig hvor meget lakridskonfekt jeg brugte (og det var ikke kun fordi jeg spiste af det :D). Men jeg brugte nok to kilo i alt, og så gav jeg den lige en omgang lak bagefter.. Jeg brugte faktisk bare hårlak, men man kan købe lak i byggemarkeder og hobby forretninger.. Men jeg tror altså det er helt fint med hårlak – jeg har så heller ikke planer om at den skal holde i flere år. Hvis jeg havde det så havde jeg brugt en anden lak end hårlak..

Nå, men på lørdag laver jeg så en tredje og sidste adventskrans – som bliver en helt traditionel med gran, mos, kogler osv.. Og så forærer jeg nok de to andre væk.. Måske.. 😉

img_4860

Hvis man slet ikke er til adventskranse men gerne stadig vil markere søndag i advent, så er der jo mange andre flotte og enkle muligheder.. Hvis det var mig ville jeg bruge avento stagerne fra Kähler eller candelina stagerne som også er fra kähler.. <3

img_4848

img_4853