Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Det er godt nok ved at være koldt synes jeg.. Efter en dejlig varm september skal jeg da lige love for det er blevet koldt her i oktober.. Men jeg har faktisk ikke noget imod det.. Altså det er ikke sådan jeg elsker at fryse, men der er altså et eller andet hyggeligt når man kan putte sig i et varmt tæppe og høre det blæser godt og grundigt udenfor.. 😀 Jeg synes virkelig at efteråret er en hyggelig og flot årstid.. Alle årstider er smukke på hver deres måde, men nu er så efterår og jeg kan mærke på det hele at jeg nok skal have fat i en ny vinterjakke.
Jeg har været ved at finde ud af hvad jeg kan li, og det er virkelig svært for jeg synes der er så mange forskellige som er flotte.. Men de er også halvdyre nogle af dem. Nu må jeg så bare lige finde ud af hvad jeg mest er til.. Det skal jo både være en varm, men også flot jakke..

Jeg deler lige links til nogle af dem jeg har kigget på

Lækker quiltet jakke fra Ganni.. Jeg synes den er så lækker, og er den jeg hælder mest til lige nu..

ganni-frakke-greenwood-coat-blaa-bordeaux-detalje-426278

Rigtig lækker og fluffy vinterjakke fra Baum und Pferdgarden.. Den er jeg altså også ret vild med.

baum-und-pferdgarten-frakke-delvine-coat-rosin-green-7382468

Vamset og stilren vinterjakke fra Libertine Libertine

 

libertine-libertine-cardigan-blown-cardi-coat-sort-5162115

Her er en lidt anderledes vinterjakke/frakke. Den er fra Baum und Pferdgarden – den er i fake fur og fløjl.. Jeg synes faktisk den er ret fed..

baum-und-pferdgarten-frakke-dova-moerkegroen-8191911

Skøn og lækker oversize jakke fra Mödström..

yumi-checked-ternet-933846

Rigtig lækker jakke fra Mödström. Jakken er en parka coat og perfekt til koldt vinter vejr..Denne her er jeg også ret vild med

yetta-coat-dark-army-7806819

 

Indeholder affiliate links