Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

…. Ja det er det jeg sidder og spiser lige nu.. Og det er endda Lion kakaopulver der er drysset på.. Jeg ved ikke om I har smagt det, men det er ligesom nesquick bare med et strejf af karamel.. Og så smager det skøøønt ovenpå is.. 😀

Klokken er næsten 2.30, og jeg kan bare ikke sove. Det er tredje nat i træk hvor jeg ikke kan sove.. Natten til i dag faldt jeg først i søvn kl.5.00, og natten til i går var jeg vågen hele natten.. Det er virkelig en ond cirkel.. Jeg skal jo ha noget søvn, men ligger jeg mig og prøver så kan jeg slet ikke.. Jeg prøver lige om jeg ikke kan falde i søvn igen om lidt..

Men egentlig sådan en nat kan faktisk flyve afsted.. Enten sidder jeg med computeren eller også jeg fjernsyn.. Jeg er begyndt at se alle de australske serier de viser på DR. Som f.eks. Water Rats 😀

Nå, men det også bare lige et lille pip fra mig her midt om natten.. 😀

 

Forresten prøv da lige is med kakaopulver.. Jeg lyver ikke – det smager LÆKKERT..! 😀