Jeg ved ikke om der er nogle af jer eller jeres børn som er hoppet med på PokemonGo bølgen? Det er mine børn, og jeg synes det er helt vildt fedt. De vandrer rundt i byen efter pokestops og pokemons.. Nå med min søn, Lucas, blev 12 år d. 30/9, og skulle jo så dele ud i klassen.Han er sådan en der gerne vil ha` noget specielt med. Mine to andre børn vil bare gerne ha` flødeboller med, men med Lucas skal det altid være kager. Sidste år havde han cookie monster cupcakes med, og de var også nemme at lave. Men i år vil han gerne have Pokemon cupcakes med, så jeg gik i tænkeboks – for jeg vil gerne lave dem, men det skulle bare ikke være for besværligt.

Jeg lavede en bunke minicupcakes, og den ene halvdel var pokeballs og den var pikathu.. Jeg købte fondant i farverne; gul, sort, rød og hvid. Jeg skulle også ha haft købt sådan en tusch man kan tegne på fondant med, og spise men det fik jeg ikke gjort.. Det besværliggjorde lige det hele lidt.

Jeg lavede chokolade cupcakes med mini skumfiduser i, og så lavede jeg frosting som jeg puttede ovenpå de afkølede cupcakes. Jeg brugte denne opskrift på både cupcakes og frosting.

Herefter lavede jeg pynten. Jeg startede med at rulle den gule fondant ud og så brugte jeg en udstikker i en størrelse der passede til cupcakesene. Jeg lod den udstikket fondant ligge og lufttørre. Herefter lavede jeg øjne, ører osv. som jeg klistrede på. Jeg brugte lidt glasur, du kan også bruge æggehvide.

Det var rigtig hyggeligt at sidde og lave alt det her i fondant, men det var også et pillearbejde som tog længere tid end jeg havde forventet. Jeg ville ønske at jeg havde sådan en levnedsmiddel pen (tror jeg de hedder). Så kunne jeg ha tegnet næse og mund på Pikathu i stedet for at rulle mini munde næser ud..

Men både pokeballs og Pikathu blev færdige. 60 stk.s ialt..

img_4453

img_4454

img_4455

img_4456