Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Ja er det ikke vildt.?! Vi er allerede godt i gang med oktober måned…. Jeg synes det er så vildt at vi allerede er i den 10. måned, og om mindre end en måned starter juleræset.. Nå men halloween er jo også lige om hjørnet, og det er noget der bliver gået op i fra min datters side. Hun har store planer, og vi må vidst ha fat i mormor så hun kan hjælpe. Min mor er sindssygt dygtig til alt slags håndarbejde.. Hun syer, strikker, hækler.. osv.. Og hun er virkelig rigtig dygtig, så nu har Sofie spurgt om hun ikke kan sy en kjole til hende til halloween. Den skal være lyserød med pufærmer, og så skal hun ha et strutskørte indenunder. Sofie vil nemlig gerne være en dukke.. En uhyggelig en af slagsen.. Derfor skal vi også ha fat i noget make up med special effects.. Sidste år købte jeg noget billigt noget i Føtex, men det var ikke særlig godt. Så nu er jeg gået i gang med at google, og jeg har simpelthen fundet så meget forskelligt. Men én side som jeg er vendt tilbage til flere gange er coolstuff.dk. Hold nu op de har meget forskelligt. Både kostumer til børn og voksne – og make up i stride strømme… Det er fedt – jeg elsker når jeg kan købe det hele i samme shop.. Jeg ærgrer mig lidt over at jeg ikke selv skal til en halloween fest, med de fede kostumer de har. Men nu er det i hvert fald skrevet bag øret at man kan købe udklædning til voksne her.. 🙂

Hvis nu min mor ikke når at sy kjolen til Sofie – så tror jeg altså jeg køber det her.. 🙂

1154a5f2301020813cc88071d569ded4

Det her er altså også ret fedt.

1474520fae1b393d5757ed0c414c4145

 

Men der findes rigtig mange fede udklædninger til børn og voksne. Ta´ et kig på www.coolstuff.dk hvis du mangler inspiration 🙂

Der er også en masse forskelligt make up derinde.. Jeg tror jeg skal ha den her¨. Det kunne være sjovt at prøve, og det tror jeg egentlig også mine drenge er med på 😀

8d882525a70c2d5680d8d2152abb74a4

Der virkelig så meget forskelligt af både udklædning, masker, make up, linser – jamen det er helt vildt.. Jeg kunne købe mig fattig.. 🙂 Kig forbi hvis du mangler noget til halloween – de har det helt sikkert her.. Også det du ikke troede du manglede, haha.. Det har jeg da fundet ud af.. 😀 Tryk her og du kommer ind på siden..