Da jeg bagte de her boller skulle der bruges 3 æggeblommer, så nu bruger jeg æggehviderne i den her opskrift.. Rigtig nem måde at udnytte hviderne på..

Og marengs er altså ikke det værste man kan lave.. Tværtimod så smager de simpelthen så skønt.. 🙂

Du skal bruge

3 æggehvider
1/4 vinsyre (kan købes i de fleste supermarkeder ved bageafd.)150g sukker
1 tsk vaniljesukker

Tænd ovnen på 100g.

Pisk æggehviderne til de skummer, og bland herefter vinsyren i. Pisk videre så det begynder at blive lidt stift, Hæld sukkeret og vanilje i og pisk godt og grundigt. Det skal være sådan at hvis du tager lidt marengs mellem fingrene skal du ikke kunne mærke sukkeret..
Du kan enten bruge en sprøjtepose eller også bruge skeer til at forme toppe med på et stykke bagepapir (på en bageplade)-. Sæt marengsene i ovnen i 1 time – 1½ time..

Du kan selvfølgelig tilsætte smag og farve som du har lyst til.. 🙂

IMG_4239