Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes godt nok de her hverdags morgener kan være hektiske.. Jeg ved ikke noget værre end de morgener hvor man stresser afsted. Vi forsøger virkelig at få morgenen til at gå stille og roligt, men det sker altså at tiden lynhurtigt smutter fra os og så ender det altså med at vi stresser ud af døren. Jeg hader det..! Det er virkelig den værste start på dagen.. Men vi prøver virkelig at minimere stressen, og prioritere tiden.. Og det ser ud til at lykkes – for det meste i hvert tilfælde.. Jeg er b menneske, og elsker virkelig at putte under dynen så jeg har i den grad skulle tage mig sammen, og komme ud af fjerene tidligere end hvad jeg har lyst til.

Nå, men mandagene er altid de værste synes jeg. Så i dag prøvede jeg at lave bananpandekager, og så håbe på det måske kunne hjælpe lidt på humøret. Mine børn kan til tider godt være temmelig kræsne, men bananpandekagerne var en succes.. Også er de sindssygt nemme at lave.. Det tog mig nok 10-15 minutter og så havde jeg ca. 10 pandekager.

Om det var pandekagerne eller noget andet så gik denne mandag morgen overraskende godt.. 😀

Opskrift på bananpandekager;

3 bananer
4 æg (hvis det er store æg kan du nøjes med 3)
2 dl. mel
2dl. havregryn
lidt vanilje

Smør at stege i

Mos bananerne – jeg brækkede dem i mindre stykker og brugte min røremaskine til at mose dem. Bland herefter resten af ingredienserne i og rør godt. Steg dem på panden i et par minutter på hver side (alt efter størrelsen). Jeg lavede pandekagerne på størrelse med brunch/amerikanske pandekager..

 

Billede kommer senere