Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

En ting jeg er blevet helt vild med er off-shoulder kjoler og bluser, og det lader til at det er blevet meget populært.. Jeg synes i hvert tilfælde at jeg har set det mange steder nu.. Jeg kan godt lide det look det giver… – Sådan lidt en boheme stil..

Jeg købte en kjole fra H&M inden jeg tog på ferie. Det er sådan en meget tynd blå og hvid stribet off-shoulder kjole. Jeg kommer nok ikke til at bruge den så meget herhjemme i DK – medmindre vi skal til stranden eller lign. For det er sådan en meget kort kjole og lidt gennemsigtig i det.. Men den var perfekt på ferien hvor vi var meget af tiden ved poolen eller på stranden.. Og jeg tror måske jeg gav 100 kr. for den..

Jeg har, efter vi kom hjem, kigget lidt efter nogle toppe.. Og hold nu op der findes mange flotte.. Jeg har før fortalt om mærket Neo Noir. – Jeg er VILD med det…! Jeg synes simpelthen de laver så fede ting.. Og selvfølgelig har de også off-shoulder toppe..

Se lige her:

Super flot og enkel bluse i bomuld og med lidt stræk.. Også er der halv pris på den

neo-noir-paige-blouse-black

Off-shoulder toppe med forskellige mønstrer. Rigtig fine synes jeg

austin_top_1_sahara_tee_navyneo_noirsahara_tee_red

Rigtig lækker t-shirt med blonde.. Rigtig sommerlig og med en flot lidt hippieagtig stil

titu_tee_-121_off_white

 

Der er også den her fra Ganni.. Den kan jeg virkelig også godt lide..-Den findes også som kjole

f1333_1576_674

Den her top er virkelig også flot.. Den er fra Neo Noir (…. Og er på tilbud)

cassandra_tee-100_black

 

 

 

 

 

Affiliate links