Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg har fortalt om de her sandaler før i det her indlæg

Jeg endte med at købe dem inden jeg skulle på ferie, og de røg med sydpå i 14 dage. Og når jeg ikke gik rundt i klipklappere så var det dem her jeg gik med. De var fantastiske..!!! Der er en kilehæl, men det er på ingen måde så man får ondt i fødderne. De kunne simpelthen holde til at jeg gik diverse byer tynde i 30 graders varme. Jeg er så begejstret over dem som i nok  kan høre, men det er lang tid siden jeg har haft et par sko der var så behagelige så det er ikke et køb jeg fortryder..

De er fra Ca`shott og måske er du heldig og kan finde dem på tilbud lige nu… Jeg har i hvert fald set dem i Salling i Århus til – 30%

Ellers kan de købes her

IMG_4142