Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Vi var i Legoland i lørdags – det var perfekt..  Vejret var så godt og da det var først på sæsonen var der ikke så mange mennesker. Hvis vi ikke kunne gå lige ind til forlystelserne jamen så var der kun 5 minutters ventetid.. Så vi fik prøvet rigtig meget, og vi var der fra åben til luk..

MEN en tur i Legoland er altså en dyr fornøjelse. Indgang for voksne er 349 kr. og for børn er det 329 kr.. Hvis du ved mere end 7 dage før at du skal afsted kan du købe billetterne online også koster de 279 kr. for børn og 299 kr. for voksne. Hvis du køber billetter 2-6 dage før koster de 299 kr. for børn og 314 kr. for voksne. Men i så god tid var vi ikke – det var noget der lige hurtigt blev planlagt dagen før..

Vi havde så set at Rema 1000`s poser har en fribillet til børn på den ene side. Så dem skaffede vi nogle af. Derudover fandt vi et link til en tysk side som gav en gratis voksen billet hvis der var to voksne.. Altså vi skulle betale for en voksen.. Giver det mening haha..

Nå, men eftersom Marcus er blevet 13 år skal han have en voksenbillet.. Så ingen fribillet til ham. Min Sofie og Lucas kom gratis ind, og så en af os andre (voksne) gratis ind. Så vi kom af med godt 700kr. i indgang – 2 børn og 3 voksne..

Linket til den tyske side er her: merlinaktion.de

Det er ikke alle Rema 1000 butikkerne som har fribillet poserne endnu, men de er altså i nogen butikkerne.. Så på den måde kan man altså sparer en god sjat på indgangen.. Vi brugte i stedet for pengene, vi sparede på indgangen, på mad på sådan en pizza og salat restaurant. Det var ta` selv buffet med pizza, salat, sodavand og soft ice.. Super ide og billigt – det kostede vist omkring 85 kr. for børn og 170 kr. for voksne.. (Og så var drikkevarer og dessert jo inkluderet).. 🙂

Dybt koncentreret 😀

IMG_3054

IMG_3058

Opdatering…!

Af en eller anden grund virker det ikke med linket til den voksne fribillet.. Jeg aner ikke hvorfor, men det virkede da vi skulle i Legoland..(?)

Endnu en opdatering.. 🙂

Jeg er blevet gjort opmærksom på at linket virker.. 🙂 🙂 Jeg kan dog ikke få det til at virke, så jeg ved ikke om det er fordi jeg har fået billetter derfra før.. :/ Men det er da et forsøg værd for jer.. 🙂