Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg er blevet klippet… Og farvet.. Mit hår var simpelthen blevet så langt, og selvom jeg egentlig var glad for det lange hår så var det besværlig at sætte. Det endte altid med en hestehale. Det trængte også til en ordenlig omgang – det var virkelig slidt. Jeg har selv klippet spidserne i ny og næ, men jeg kunne bare mærke tilsidst at der skulle noget mere af.

SÅ jeg besluttede at få klippet mellem 20 og 30 cm. af. Det er så typisk mig. Jeg går i flere måneder (eller år nærmest) uden at blive klippet ordenligt, og så skal der bare ske noget og det skal være nu med det samme.. Men jeg er bare så glad for det, og jeg kan stadig ha det i en hestehale (godt nok en lille en).. Og så var der jo også det med farven.. Min egen hårfarve er sådan en lidt kedelig leverpostej, også har jeg jo været ved at farve det brunt for et halvt års tid siden.. Så det var sådan lidt trefarvet: bunden var min egen leverpostejsfarve, ca. 5 cm. længere ude var den mørkebrunt, og yderligere 5 cm. ude var det sådan en lidt lysnet brun.. Sådan lidt fesent… Indimellem alle de farver var der lidt gråt der var begyndt at titte frem..

Så jeg tænkte at nu hvor det var blevet klippet til en helt anden frisure, så skulle farven også være helt anderledes.. Så det blev blondine.. Det har jeg været før, men det er en lang proces at gå fra brunt i 3 nuancer til blond. Det har taget mig godt en uge, og den er ikke helt i skabet endnu. Men i sidste weekend var det tisgult – det var så grimt.. Der er stadig gyldne nuancer i, men slet, slet ikke som tidligere.. Jeg har brugt lilla shampoo og balsam for at ophæve det gule og det har virket ret fint. Men jeg har også brugt det meget, og forskellige mærker..

Jeg har brugt farvebomben fra Revlon som hedder platinium blonde (nr.1002), og så har jeg brugt Maria Nila colour refresh pearl silver. Jeg må sige at jeg er meget begejstret for Maria Nila – jeg kunne se tydelig forskel.

Her er mit hår så lige inden jeg tager til frisør.. Det trængte kan man se..

IMG_2581(1)

Mit hår efter jeg har været ved frisør. Egentlig er jeg ret vild med farven på billedet, men sådan så det bare ikke helt ud i virkeligheden. Men her ser det meget sundt og naturligt ud

IMG_2583(2)

Her er jeg så halvvejs i gennem en uge med jævnlig afblegning og farvning.. Det er ikke helt så tydeligt på billedet, men det var ret gult.

IMG_2642

Også er der lige et lidt sløret billede fra denne weekend. Hvad man ikke kan se på billedet er at jeg har brugt lilla hårkridt (colorbug)fra Kevin Murphy. Jeg tog bare nogle meget, meget tynde totter og brugte kun hårkridtet let – det gav sådan en pastel farve i spidserne.. Jeg er synes det fungerede rigtig godt.. Jeg tager lige et nyt billede imorgen i noget lidt bedre lys

IMG_2669(1)

Farvebomben fra Revlon købte jeg her: Farvebombe 1002

Kevin Murphy Colorbug kan man købe her: Colorbug

Maria Nila colour refresh købte jeg i stylebox i Bruuns Galleri man kan også købe den her: Maria Nila colour refresh

 

Lige til sidst vil jeg lige vise hvor meget jeg har kedet mig her til aften.. Jeg ville sende en snap med et faceswap af mig og mit gamle sovedyr Kisser.. 😀 Det endte i et faceswap med mit ene lyshus i vindueskarmen.. 😀

IMG_2670(1)