Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg har fortalt at jeg der skulle holdes halloweenfest i min ældste søns klasse. Festen blev afholdt i fredags, og jeg havde planer om at bage to forskellige slags kager. Jeg nåede selvfølgelig kun en – det er så typisk. Men tiden fløj bare afsted og jeg skulle være nede i fælleshuset kl 17.00.

Nå men det blev til en M&Ms kage, og det drillede lidt. Men det gik og jeg blev ok tilfreds med den..

Som jeg også har fortalt før så er en af mine yndlingskager Amos chokoladekage – i ved den der blanding hvor der kun skal tilsættes vand og olie. Jeg brugte to pakker til den her kage.

Da kagen var bagt færdig skar jeg toppen af og kanterne så den blev lidt mere jævn, og så lod jeg den køle af.

Imens lavede jeg smørcreme/frosting.

250 g. smør
800 g. flormelis
2 spsk. mælk
2 tsk. vaniljeessens

Først piskede jeg smørret i 5 min. til det blev lyst og luftigt. Så blandede jeg flormelis i lidt ad gangen. Da halvdelen af flormelissen var blandet med smørret hældte jeg mælk og vanilje i, og rørte godt. Så blandede jeg det sidste flormelis i. Det blev en af de bedste frostings jeg har lavet.. Den smagte virkelig godt.

Jeg havde brugt to forskellige størrelser springforme, og så havde jeg brugt 3 poser m&ms hvor den ene skal fyldes med vat (så det ligner den er fyldt). Jeg brugte også pinden fra de der plastik flag man kan købe (til at stikke igennem kagen og så sætte m&ms posen på)

Jeg halverede kagerne og smurte lidt frosting i mellem dem. Samlede kagen og smurte et tyndt lag frosting udenpå kagen. Så stillede jeg den på køl i 15-20 min.. Herefter smurte jeg endnu et lag på som blev nogenlunde jævnt.

Herefter dekorerede jeg kagen med m&ms. Det drillede helt vildt da jeg ville klistre chokoladeknapperne fast på pinden med chokolade – chokoladen ville ikke størkne. Så jeg endte med at bruge lidt smørcreme..

Her er det færdige resultat:

IMG_1989IMG_1983

Også lavede jeg velkomstdrinks af sport og hindbærsodavand med lidt tranebærjuice, en frossen hånd og edderkopper.. 😀 Fingrene knækkede desværre

IMG_1975