Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg skal til fest i morgen. Billetterne er købt for længst, og det hele har sådan set været planlagt siden sidste år – hvor vi var til samme fest. Men alligevel er tiden løbet fra mig.. Det er kommet fuldstændig bag på mig, at det rent faktisk er lige om lidt. Og jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal have på.. Jeg gik i tænkeboks i går aftes, og det jeg sådan lige umiddelbart kom frem til var bukser og blondebluse fra Blackswan. Det er godt nok sort så jeg ved ikke om det måske er for mørk og dystert..

Jeg kan af en eller anden grund ikke uploade billeder af tøjet, så jeg linker lige til det jeg har tænkt på og tage på. Så må jeg prøve at tage nogle billeder i aften.

Blusen kan ses her og bukserne kan ses her

Og hvad skal der så ske med håret..? Jeg har kigget lidt på youtube for at finde lidt inspiration, og så tilfældigvis en video af en norsk skønhedsblogger som laver det her fantastiske krøllede hår.. Jeg tror jeg vil lade mig inspirere af hende.. Mit hår er ikke lige så langt som hendes, men jeg tror heller ikke jeg vil lave krøller med så meget volume som hendes.. Derudover overvejer jeg om jeg skal lysne mine spidser igen. – For ikke så længe siden farvede jeg mit hår brunt. Det var blevet så træls at se på, og jeg er egentlig også fint tilfreds med farven… Eller den er måske lidt fesen efterhånden.. Den trænger måske til et lille pift 😀 Hmm ja nu må vi se hvad jeg når….