Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg fortalte for nogle dage siden, at jeg skulle til en fest som havde været planlagt i et års tid.. Jeg havde jo nogle problemer med at finde ud af hvad jeg skulle ha på, hvordan håret skulle være osv.. Men det gik da. Jeg nåede ikke at få taget nogle billeder. Det er lidt ærgerligt. Jeg nåede heller ikke at lysne mine spidser – men pyt med det jeg tror mit hår har godt af lidt ro på den front. Men jeg krøllede mit hår faktisk som den video jeg delte i indlægget, og jeg havde bukser og den blonde bluse på fra black swan. Og det var så dejligt at have på, og jeg synes også det var flot. Mit tøj var lidt afdæmpet, men mit hår var sådan lidt vildt krøllet og stort og så havde jeg en mørk rød løbestift på. Så selvom håret og læberne var lidt mere “vildt” så blev det ikke for meget sammen med det mørke tøj.. 🙂

Festen gik godt, og der var rigtig mange med – 550 tror jeg det var.. Det var sådan et rigtig halbal med band, dj, kæmpe bar og alle forældrene herude fra 😀 Der var simpelthen så mange jeg kendte.. Da vi havde spist kom der sådan en fyr og underholdte – altså sang nogle sange osv. Så skulle vi lære sådan en dans, og jeg kendte den da godt – jeg vidste bare ikke lige hvordan det nu var man gjorde (det var den der til Volvo V18 sang der – ja vi er lidt ude på landet :D).. Vi endte med at skulle løbe rundt om bordene som var pænt lange.. Og det gik stærkt.. Og pludselig er der en som skubber stolen ud, lige da jeg skal løbe forbi.. Og så lå jeg ellers lige så lang jeg var og rodede rundt på gulvet.. Det er simpelthen så typisk mig..! 😀 Jeg fik også trådt i en serviet som så hang fast i min sko – heldigvis opdagede jeg det selv før andre så det, men jeg nåede da at gå et stykke med den.. Ej men det er bare typisk.. Men jeg havde det nu meget sjovt, selvom jeg nu godt ville ha undværet mit uelegante styrt.. 😀