Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

På fredag skal vi holde halloween fest for min ældstes klasse, og i går mødtes vi lige for at aftale nærmere om hvad der skal ske, hvad der skal købes ind og hvem der laver hvad.. Jeg meldte mig hurtigt til at bage kage og lave velkomst drinks. Det gjorde jeg fordi jeg bare ikke er særlig god til at lave sådan nogle natteløb og alt sådan noget – så er det mere “trygt” at bage kage 😀

Nå men jeg har haft sådan en kage i tankerne længe.. Den er ikke særlig halloween agtig, men meget festlig.. Den bliver nok ikke lige så flot, men jeg vil gøre et forsøg. Jeg fandt den på youtube – den er altså ret sej synes jeg:

 

Så så jeg nogle søde halloween kager som så sådan rimelig nemme ud (spørgsmålet er jo så om de er det). Appelsiner hvor toppen bliver skåret af, appesinkødet fjernes også fyldes de med chokoladedej. – De pakkes ind i sølvpapir og bages. Tilsidst tegnes der øjne, næse og mund på appelsinerne:

Jeg skal jo også stå for velkomstdrinks, og der har jeg tænkt mig at hælde noget Faxe Kondi og noget tranebær juice(?) i en glasbowle. Så vil jeg hælde vand i en plastikhandske og fryse den. Når den så er frossen kommer den i bowlen.. Men jeg ved ikke rigtig om der skal mere i.. Gode forslag modtages med kyshånd..