Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg sad og kiggede lidt på instagram i dag, og kom tilfældigt forbi denne her norske pige som er sindssygt dygtig til at lægge make up. Hun havde lavet en yndig rådyrs halloween make up. 🙂 Og da jeg så den tænkte jeg straks på min datter, og hendes store flotte mørkebrune øjne. Så jeg lagde en make up som var kraftig inspireret af Karolina Maria. Det var lidt svært for hendes tålmodighed var ikke så stor (hun var træt – hun havde været på  overnatning i Kattegatcentret i nat), og jeg havde ikke lige det rigtige make up. Nå men det lykkes da – den blev ikke ligeså god som den originale, men Sofie var tilfreds og hun så virkelig også så sød ud.

I kan se videoen på hendes blog her www.karolinamaria.no

… Og her er billederne af Sofie

 

IMG_1847IMG_1850IMG_1855