Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Som jeg fortalte i et andet indlæg, så har vi holdt et halloween arrangement de sidste 3 år. I år gider de ikke klæde sig ud – den alder er de altså kommet i. Men min yngste hun elsker alt sådan noget med udklædning så det slipper jeg nok ikke for i år. Og der findes simpelthen så meget efterhånden både udklædning, men også uhyggeligt pynt. Vi købte sådan et slags spøgelse til at hænge udenfor, og når nogen gik forbi begyndte øjnene at lyse rødt og den skreg højt – det var lige før det blev for uhyggeligt. 😀

Min datter var sammen med sin veninde rundt ved naboerne sidste år, og de fik en masse slik. Jeg havde bare ikke lige tænkt over at hun skulle ha noget at samle det sammen i, og en pose var i den grad ikke godt nok. Så hun fik en hat – det kunne gå an. I år må jeg hellere få købt en rigtig spand til formålet.. 🙂

græskarkostumeedderkopflager