Jeg elsker smykker, men det er desværre ikke så tit jeg går med dem.. Jeg er på en eller anden måde lidt klodset med mine smykker – glemmer dem når jeg vasker hænder, ødelægger dem osv. Jeg fik engang en rigtig fin maguerit ring af min mand og børn, og jeg havde ikke haft den i mange dage før det lykkes mig at få knækket blomsten af.. Den hang fast i et køleskab…

F.eks. er jeg helt vild med de her øreringe.  Jeg synes de er så flotte uden at være for meget.. Den blå farve er så flot.

oe100065-blaa-onyks-guld-oerering-1_1

Der er også den her kryds ring. Jeg er helt vild med den. Den findes også i sort sølv – den er jeg lige så vild med 🙂

ri400004-guld-kryds-ring-med-zirkoner_2

ri400001-sort-soelv-kryds-ring-med-zirkoner_2

Der er også denne her – den er også ret fed synes jeg

ri400022-dobbelt-soelv-ring-med-spids-top

Den her halskæde synes jeg også er ret fin.. Den kan købes med forskellige farvede sten. De er allesammen ret flotte – se dem her

hk200037-hvid-agat-halskaede-i-guld