Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Mine børn – specielt min datter er blevet fuldstændig vilde med caps. Jeg har også set at der er flere af deres klassekammerater som går rundt med dem. Men det er som de er alt for store til dem.. – Altså alt for brede på en eller anden måde. Jeg ved ikke om det er fordi det er en voksen str. eller hvad det er, men jeg vil gerne kunne finde en som passer i størrelse til mine børn. Jeg googlede lidt igår for at finde nogle caps som både var smarte og som passede dem i størrelsen. Jeg fandt denne side www.headcovers.dk- de har både caps i voksen størrelse og caps i børnestørrelse.

Her er dem som faldt i min og mine børns smag – klik på billederne og du kommer til shoppen:

caps 1lablaa2newyorkgraaDENNYE1-300x300spblaablomstrethvid

Et lille udvalg – der var mange flere. Kig evt. her hos headcovers