Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg har lige brugt en times tid på at surfe rundt på nettet.. Egentlig har jeg 1000 andre ting jeg kunne gøre i stedet for, men det har været en lidt hektisk tid her den første måned i 2015. Så det var egentlig meget rart bare sidde og slå tiden lidt ihjel på den måde. Jeg faldt over en masse sjove og fede ting.. Det er alt muligt både indenfor mode, skønhed, hjemmet osv.. Og tro mig jeg kan nå langt omkring på en time.. Nu deler jeg lige nogle af det sider jeg har været inde på.. 😀

Det første jeg lige faldt over var den her side www.misslux.dk de har alt lige fra hårelastikker, hairextensions til shapewear og flotte kjoler. Se f.eks. lige denne kjole den er da ret fin og enkel med nogle flotte detaljer. Der er også mange andre fine kjoler derinde til en rigtig god pris.

Ta´ et kig på kjolerne her

De har også rigtig meget shapewear . også til en ret god pris. Jeg bruger faktisk tit shapewear bukser når jeg skal i byen.. Det får lige “strammet det hele lidt op”, og tøjet sidder bare meget bedre.. Se deres shapewear her

Hos misslux har de også en masse hår tilbehør – hvilket jo er lige noget for mig. Der var bl.a. hår donuts – sådan nogle bruger jeg tit når jeg skal lave en knold. Jeg bruger sådan en her

men jeg så lige de havde en luksus udgave, og den er rigtig god hvis man har svært ved at dække valken (som den hedder) med sit eget hår.. Luksus udgaven finder du her

De har også de her magic curlers – der er vildt smarte fordi der ikke skal bruges varme for at krølle håret. Jeg kan tydeligt mærke på mit hår hvis jeg har brugt et krøllejern eller glattejern. Det slider helt sindssygt på håret og er derfor heller ikke det sundeste for håret. De her magic curlers skal i fugtigt hår, og så skal de sidde i i ca. 2 timer.. Det er jo så lidt en ulempe tænker jeg, men på den anden side så skader det ikke håret, og krøllerne holder i et par dage..

Hov se lige hvad jeg også lige faldt over.. Topsy Tail – er der nogen som kan huske dem? Min mor købte en da jeg var omkring 12-13 år.. Den var et HIT.!! Så gik de af mode igen, men for ikke så længe siden havde jeg faktisk brug for en til en frisure på min datter.. Jeg skal i hvert tilfælde ha bestilt en..

Nå, men efter at luret lidt rundt inde på misslux googlede jeg efter tøj til mig selv.. Jeg trænger i den grad…!! Og jeg har lidt svært ved at finde noget her for tiden.. Min søster havde den fedeste jakke/cardigan på fra Saint Tropez her i julen, og jeg kunne virkelig godt bruge noget lignende. Så jeg googlede og googlede og kunne bare ikke finde den. Men kom tilfældigvis ind på den her shop www.schackogthorsted.dk, og de havde faktisk nogle ret fede ting.. – Og tilbud.. 🙂 Jeg synes den her paillet jakke er ret fed.. Sådan til festlige lejligheder f.eks.. Eller den her kjole fra Day den vil være rigtig god både i hverdagen og til festligere lejligheder tænker jeg.. Nåå ja.. Så ønsker jeg virkerlige sådan et par UGG støvler her  🙂

Jeg fik også lige kigget lidt på børnetøj. Eller det hedder jo tøj til tweens det jeg skal købe til mine børn. Hos House of kids har de både tøj til babyer, børn og tweens – super smart. Og der er så meget lækkert tøj… 🙂

Jeg rundede min tur på nettet af med at smutte forbi coolstuff.dk  – de har simpelthen de sjoveste ting inde på deres gadgets side.. Der er seriøst alt det du ikke vidste du manglede.. 😀 F.eks. denne her tøjfolder hvor har den dog været i hele mit liv? 😀 Der er også denne “lille” bøtte Nutella Den vil jeg dælme gerne ha` 🙂 Prøv og kig på deres gadget side der er mange sjove ting

blonde_i_ryg_3_lav-slange-kroellernutella