Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg bliver nødt til at dele det her tilbud med jer… En Wilfa kaffemaskine til 649,-

Det er et sindssygt godt tilbud som kun gælder så længe de er på lager.. Den er sat ned fra 1499,-

Jeg er ikke den store kaffedrikker, men det er min bedre halvdel tilgengæld. – Han går op i det med liv og sjæl, og har derfor startet en webshop som forhandler kaffe, vin, kaffemaskiner, kaffeudstyr osv. Det var tænkt som en slags sideprojekt/hobby da han startede shoppen.. Men der bliver mere og mere at lave, så det er lidt spændende at se hvad det hele ender med.

Vi har selv en kaffemaskine fra Wilfa hjemme hos os. – Den er super god.. Og som sagt er jeg ikke så vild med kaffe. Jeg har altid synes det har en bitter og besk smag. Da jeg arbejdede som frisør kan jeg huske at alle frisører skulle ha en kop kaffe op til flere gange i løbet af arbejdsdagen. Jeg forsøgte mange, mange gange at drikke, men føj nej.. Nå men nu har jeg prøvet igen, igen og igen og så har det selvfølgelig været en anden slags kaffe end den fra dengang jeg var frisør. Men jeg kan godt drikke en kop kaffe nu…. Og gerne med et lille skvæt Bailey i.. 😀

Nå men i kan købe den lækre Wilfa kaffemaskine her

wilfa