Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg så denne frisure på youtube en dag, og jeg syntes simpelthen den var så fed, at jeg måtte prøve at lave den en dag.. Så glemte jeg det fuldstændig – lige indtil idag.. Jeg prøvede den på min datter, men den er faktisk utrolig nem at lave på sig selv..

start med at dele håret i en sideskilning. Den må gerne være lidt “dyb” – jeg måler fra der hvor øjenbrynet laver et buk. Flet en hollandsk fletning i siden. Flet indtil der er  ca 5 cm hår tilbage.. Sæt et tyndt elastik i, og begynd så at hive lidt i fletningen. – På den måde kommer fletningen til at se lækker og tyk ud. Tag det resterende hår, og børst det tilbage.. Du kan evt. touperer lidt på toppen for at få det til at se fyldigt ud.. Saml hår og fletningen i en hestehale i nakken.. Jeg har krøllet sofies hår lidt for at give det et lidt blødere look.. Slut at med at give det lidt lak..

Jeg fik desværre ikke et billede af hende forfra

image

IMG_0151

IMG_0152IMG_0154