Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at dele dette tilbud med jer….

Moroccan Argan Oil som et pakke tilbud.. Jeg synes det er SÅ lækkert.. Jeg kan virkelig mærke stor forskel når jeg bruger olien derfra.. Jeg har ikke prøvet shampooen eller conditioneren, men jeg har en ide om at det er lige så godt som olien..

Nå, men jeg sad og ledte efter nogle julegave ønsker til mig selv. Jeg synes det er svært i år – altså jeg har da nogle få ønsker, og jeg ved også at der er flere ting som jeg har tænkt på at ønske mig, men som jeg bare har glemt at få skrevet ned.. Og nu kan jeg ikke længere huske dem… Men så så jeg lige det her tilbud hos Nicehair:

Moroccan Argan Oli Hair Treatment 100 ml

Moroccan Argan Oli Moisture Repair Conditioner 500 ml

Moroccan Argan Oli Moisture Repair Shampoo 500 m

Det er nogle rigtig gode størrelser også til kun 249 kr.!! Det er dælme billigt..!! Det skal helt sikkert med på ønskesedlen. 🙂

Pakken kan købes her Moroccan Argan Oil Pakketilbud

moroccan