Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Da jeg vågnede i morges var mit hår simpelthen ikke til at ha` med at gøre. Det skyldes bl.a. at jeg gik i seng med vådt hår igår.. Nå men det var stort og fluffy og jeg orkede ikke at skulle glatte det hele i gennem. I stedet for lavede jeg malkepige fletninger.. 🙂 Det er så nemt – det tager kun lige 5 min..

Start med at at dele håret op i to. Man kan enten lave en midterskilning fra panden og ned i nakken eller bare lige skille håret nede i nakken. Jeg valgte bare at skille det ad i nakken, og så beholde min sideskilning på toppen. :). Lav så to almindelige fletninger. Jeg kan bedst li` hvis fletningen er lidt løs i det færdige resultat, men jeg kan bedst arbejde med det hvis jeg fletter forholdsvis stramt.. – Så løsner jeg fletningen lidt tilsidst.. Jeg puttede lidt glans i håret inden for at gøre det lidt nemmere at ha med at gøre.. Jeg skulle nok ha brugt pomade eller en blød voks som dem her ; Fudge Hair Varnish Shine   og  Healthy Sexy Hair Soy Pomade ,fordi mit hår var så flyvsk og mærkeligt, men det gik ok alligevel

IMG_4478

Læg den ene fletning ovenpå hovedet – der hvor du synes den skal være, og sæt fast med hårnåle. Sørg for at skjule hårnålene så godt som du kan

IMG_4479

IMG_4480

Læg så den anden op på hovedet – der hvor du synes det ser bedst ud. Sæt de hårnåle fast som du synes der er behov for, og så fletningen sidder fast. Skjul enderne på fletningerne så den ene ende kommer under den anden fletning, og omvendt. Hiv lidt ud i fletningerne så  virker de større og hårnålene kan bedre skjules…. Du kan også sagtens lægge dem lidt længere fremme mod panden..

IMG_4483

Jeg bruger glattejernet til at lave lidt bølger i det pandehår som ikke er med i fletningen.

IMG_4484

IMG_4487

IMG_4488IMG_4491