Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/haarfin.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Jeg har siddet og kigget efter noget nyt shampoo. Jeg har brugt en fra Aussie længe, og jeg synes stadig den er helt fantastisk samtidig med den dufter helt vildt godt. Men jeg vil egentlig godt ha` lidt og skifte i mellem så jeg har været ved og kigge lidt rundt på de forskellige webshops. Helt tilfældig kom jeg ind på en webshop som hedder Hairoutlet

Jeg har aldrig været inde på den side før, men jeg synes virkelig den har nogle gode tilbud. Og så er den meget nem og overskuelig – virkelig noget jeg sætter pris på.. Der er simpelthen enen menu i toppen og når jeg trykker på menupunktet “hårtyper” som kommer der en masse underpunkter frem som f.eks. til beskadiget hår, til følsom hovedbund, til krøller osv. osv. Jeg skal have en shampoo til beskadiget hår og vupti så kommer alle de produkter de har til beskadiget hår frem.. Nemt..! Udover det så har de almindelig størrelse shampoo/balsam, men også salon størrelser. F.eks. denne her shampoo og balsam fra Tigi – 2 x 750 ml… Til 329 kr. – Det er dælme billigt.. Og virkelig noget jeg klapper i min små frisørhænder over 😀 Men tag et kig på hairoutlet

En anden shop jeg også lige faldt over er en shop som hedder Perfect-body.. Jeg sad og faldt helt i staver over nogle af de produkter de sælger.. Der er sådan nogle “poser” til fødderne – så skal de sidde på fødderne i 45-60 min. og så skulle de blive så bløde og dejlige.. Der er også sådan en ansigtsbørste….. Jeg tænkte først hvad filan jeg skulle bruge sådan en til, men nu ender det nok med at jeg køber den. Jeg synes det er lidt sjov/smart, og tænker det må være dejligt aflappende at bruge sådan en. Der er også en øjenmaske hvis man kan ha` problemer med poser under øjnene.. Jamen altså.. Der er så mange lidt anderledes hudpleje produkter derinde.. Det er virkelig en fed shop synes jeg..

Klik på linket og se øjenmasken her

og ansigtsbørsten kan købes her