Så er der taget hul på et nyt skoleår, og hverdagen er for alvor i gang igen. Mine skal starte i 2., 4. og 5. klasse, og jeg må sige det bliver en helt ny, spændende og udfordrende hverdag vi nu skal vænne os til.. Sofie, som er min yngste, skal have timer fra 8.00-14.00 hver dag og så skal hun ha`engelsk som noget nyt – det bliver rigtig godt tror jeg. Marcus, min ældste, og Lucas, min mellemste, skal ha`timer fra 8.00- 14.30 mandag, tirsdag, onsdag og fredag, og 8-15.00 om torsdagen. Lucas skal til og ha` håndarbejde og Marcus skal ha` tysk og sløjd som er nye fag for dem.

Jeg synes egentlig skemaerne ser rigtig fine ud. Det eneste jeg måske kan være lidt spændt på, er de mange skift som jeg synes der er i løbet af en dag. F.eks. om mandagen har Sofie matematik fra 10.30-11.00 og dansk fra 11.00-11.30, og sådan er det faktisk en del i deres skemaer.. Men jeg vil ikke tage sorgerne på forskud – jeg vælger at være lidt optimistisk i alt det her reform halløj. 🙂

 

Nå, men i forbindelse med skolestart, og at sommeren så småt begynder at gå på hæld, så har jeg sat mig for at finde noget smart efterårstøj til ungerne. Jeg er så kræsen, men jeg kan også tydeligt mærke at mine børn er begyndt, at ha´ deres egen mening om hvad de synes er smart.. Drengene har aldrig gået op i tøj på den måde, men jeg skal love for de er begyndt, og ha`deres egne meninger om hvad der er smart og hvad der ikke er 😀 – Sofie har nu altid elsket tøj, og vi er, for det meste, enige. 🙂
Jeg lurede lidt rundt på nettet i går, og af erfaring ved jeg, at jeg også snart skal kigge efter vinterovertøj.. – Det virker bare så underligt, at sidde og købe vinterjakker i august måned. – Jeg har aldrig været god til at købe det så tidligt, og med det resultat at det har været svært at finde noget i de rigtige størrelser når jeg så køber det i slut september.. Så i aftes kiggede jeg også lidt efter vinterovertøj bare så jeg har en idé om hvad udvalget er i år..
Men jeg synes der var meget fint tøj i mine børns aldersgruppe. Her er lidt af det jeg lurede på..

Drengene vokser helt vildt lige i øjeblikket, og de mangler derfor bukser. Dem her  fra Hound er jeg ret vild med – jeg elsker farven!Jeg er også lidt vild med dem her    fra D-xel. For det første elsker jeg chino bukser, men jeg synes også farven er flot og så er det bare så godt at der er justerbar talje. – Det er der faktisk på de fleste bukser efterhånden. Der var også de her chinos fra Molo – de kan også købes i grøn. De sidste jeg lige vil vise er et par fede, fede jeans fra Cost:bart, De er lidt baggy – uden det er for meget, og så er der lidt slid på hvilket også er en fed detalje synes jeg. Se dem lige her  .. Der er SÅ mange flere fede bukser til drenge – det er svært at vælge..

2990015---Sand-Fall-2014---Main  4312112-036

 

 

 

 

 

 

5382ebd32f53cIMG_012311013-ADAM_-865-front

 

 

 

 

 

 

 

De bluser jeg fik kigget lidt på var egentlig meget neutrale. – Jeg har altid været vild med granddad bluser.
Jeg fandt nogle stykker i forskellige farver, og på tilbud.! 🙂 Jeg fandt bl.a. den her – jeg synes farven er rigtig flot, men der er også andre flotte farver og nogle med striber. Der var også nogle uden knapper – bare helt enkle langærmet t-shirts..
Der var også den her t-shirt fra D-xel som jeg synes er ret flot.
Begge drenge er ret glade for cardigans. De har nogle fra Name it med lynlås. De er et kæmpe hit i deres klasser. – Stort set alle drenge har sådan en. Jeg ved ikke om man kan købe dem i name it længere.. Det er bare sådan en ensfarvet strikket cardigan med lynlås. Jeg ledte lidt i går og kunne ikke rigtig finde dem i drengenes størrelser, men jeg fandt nogle der minder om dem. Dog også dobbelt så dyre. Men de er rigtig fine – se dem her

2990010---blue---Main(1)4407410-313-153e4c95de899fIMG_0137

 

 

 

53e4c9602ab53IMG_0124

 

 

 

 

Mht. tøj til Sofie så er jeg faldet fuldstændig for mærket Little Pieces. Det sidder perfekt, og jeg synes de laver nogle rigtig fine ting. Hun har en del leggings derfra – dem som er højtaljede og med lynlås bagpå, men dem kunne jeg ikke finde. Jeg fandt tilgengæld dem her,dem her og dem her. Dem er jeg helt vild med, og jeg tror også de er dejlige at have på. Jeg fandt også den her cardigan som jeg er ret vild med. Jeg nåede ikke så meget mere igår, men kigger videre i aften. Jeg skal nok opdatere hvis jeg finder nogle gode tilbud.. 🙂

HL017HJ497HI966

 

 

 

 

 

 

HL627